Faqa Kryesore

Shërbimet e mbylljes së zërit me shumicë dhe operatorit


ProTech ofron terminim zëri me shumicë A-Z me cilësi dhe besueshmëri të lartë.

Një gamë e gjerë shërbimesh për biznesin tuaj


ProTech ofron shërbime të shkëlqyera për qendrat e kontaktit dhe bizneset që dëshirojnë të arrijnë një audiencë të madhe në nivel global.

Sistemi i Automatizuara i Telefonimit

Për qendrat e kontaktit të jashtëm, kontraktorët ose departamentet e shitjeve, ne ofrojmë zgjidhje automatike të telefonimit që mund të rrisin produktivitetin duke maksimizuar vëllimin e telefonatave dalëse të operacionit tuaj. Me këtë zgjidhje ju rritni ndjeshëm numrin e thirrjeve të lidhura me agjentin dhe ulni në mënyrë drastike kohën mesatare të pritjes së agjentëve tuaj.

Zgjidhje e Personalizuar për CRM

Zgjidhje e personalizuar CRM për të gjitha kategoritë e klientëve të cilët do të kenë përvojë të përmirësuar me softuerin e tyre CRM.

Përfundimi i Telefonatave

ProTech ofron përfundimin A-Z përmes një rrjeti të gjerë partnerësh në të gjithë botën. ProTech ka rreth 75 ndërlidhje me Nivelin 1, 2, dhe transportuesit me shumicë dhe përfundon mbi 50 milionë minuta në muaj në rrugë direkte dhe gjysmë të drejtpërdrejta. Ne përfundojmë trafikun CLI dhe NCLI me tarifa shumë konkurruese.

A-Z SIP Trunks

ProTech ofron shërbime premium të ndërprerjes zanore A-Z për destinacionet fikse dhe celulare në mbarë botën me tarifa shumë konkurruese. Në disa zona gjeografike, ProTech ofron tarifa të pakrahasueshme për rrugët me cilësi premium. Ne ofrojmë mbështetje për të gjithë kodekët SIP: G.729, G.711u, G.711a dhe monitorojmë në mënyrë aktive të gjitha rrugët CLI dhe NCLI në baza 24/7.

Sistemi i Softswitch dhe i Faturimit

ProTech ofron ProSwitch, një ndërprerës softuerësh të klasës së operatorit, i krijuar për trafikun me shumicë zanore dhe të transportuesit SMS. Zgjidhja bazohet në zhvillimet më të fundit të teknologjisë dhe garanton performancë të lartë për ngarkesë të lartë trafiku nga operatori në transportues. ProSwitch ofron një sistem faturimi miqësor për përdoruesit, i cili e bën faturimin të thjeshtë edhe për skenarët më kompleksë të biznesit.

Sherbimet SMS

ProTech është një ofrues global i shërbimeve SMS për marketing, media sociale, operatorë celularë dhe grumbullues. Rrjeti ynë arrin në mbarë botën në 100+ vende me dërgesë SMS me cilësi të lartë. Ne ofrojmë shërbime të shitjes me pakicë SMS A2P për klientët e ndërmarrjeve në mbarë botën, si dhe shërbime transit global SMS për operatorët e rrjetit.

Hosted IP-PBX

Një PBX pritës është zgjidhja moderne për nevojat e komunikimit të biznesit. Në vend të sistemeve PBX në premisë, një PBX pritës menaxhohet nga ProTech. Nuk ka pajisje në vend dhe nuk ka nevojë për një ekip të brendshëm për të menaxhuar mirëmbajtjen dhe përmirësimet. Gjithçka që ju nevojitet për të filluar kryerjen dhe marrjen e telefonatave është një kompjuter i thjeshtë dhe një lidhje e qëndrueshme e besueshme në internet.

Programi i Rishitjes te Telefonatave

Programi ynë i Rishitësit të Zërit është i orientuar drejt atyre profesionistëve në fushën e telekomit, të cilët dëshirojnë të angazhohen si bashkëpunëtorë me ProTech, por nuk duan të kenë platformën e tyre të dedikuar të ndërprerësve softuerësh. Rishitësit mund të mbajnë marrëdhënie të forta me klientët fundorë duke lënë në ProTech të gjitha aspektet teknike të ndërprerjes së zërit dhe dërgimit të SMS.

Zgjidhje te Avancuara IT dhe Softuerike

ProTech ofron zgjidhje të avancuara të Teknologjisë së Informacionit në përgjithësi dhe në veçanti mbi Sistemet e Informacionit. Ne ofrojmë zgjidhje 360 gradë për klientët tanë duke garantuar zgjidhje të plota në dorë, që përfshijnë konfigurimin e harduerit dhe softuerit.

125

Nderlidhjet

300

Klientet

50,000,000

Minutat Mujore

Thirrja juaj, në çdo kohë, kudo!


Na Kontaktoni