Sistemi Softswitch dhe i Faturimit

ProTech ofron ProSwitch, një ndërprerës softuerësh të klasës së operatorit, i krijuar për trafikun me shumicë zanore dhe të transportuesit SMS. Zgjidhja bazohet në zhvillimet më të fundit të teknologjisë dhe garanton performancë të lartë për ngarkesë të lartë trafiku nga operatori në operator si për VoIP ashtu edhe për SMS. Inxhinierët tanë me përvojë të rrjetit dhe zhvilluesit e programeve kompjuterike kanë punuar së bashku për të prodhuar një zgjidhje me performancë të lartë dhe një sistem të lehtë për t’u përdorur për menaxherët e llogarive.

ProSwitch ofron një sistem faturimi miqësor për përdoruesit, i cili e bën faturimin të thjeshtë edhe për skenarët më kompleksë të biznesit.

Ne kemi shfrytëzuar përvojën tonë të gjatë në tregun e shitjes me shumicë për të hartuar dhe zhvilluar një zgjidhje që i përshtatet operatorëve të shitjes me shumicë dhe nevojave të tyre për sa i përket proceseve efektive dhe efikase të faturimit.

ProTech ofron zgjidhje outsourcing me paketat e mëposhtme:

  1. Hosted Softswitch
  2. Hosted Softswitch + NOC 24/7
  3. Hosted Softswitch + NOC 24/7 + Procesi i plotë i faturimit i kontraktuar