Softswitch

ProTech ofron një zgjidhje me ndërprerës të butë për rishitësit që duan të rishesin shërbimet tona VoIP.

Ne ofrojmë ndërprerës softuerësh të hostuar për rishitësit që bashkëpunojnë me ne në rishitjen e produkteve tona në mbarë botën. Zgjidhja e pritur i lejon rishitësit të përqendrohen në zgjerimin e rrjetit tregtar dhe të forcojnë marrëdhëniet e biznesit, duke ia lënë të gjitha aspektet teknike ekipit tonë mbështetës. Zgjidhja jonë ofrohet si një paketë e plotë duke përfshirë sistemin e faturimit dhe shërbimet e mirëmbajtjes, në mënyrë që rishitësit të mund të fokusohen në tregtinë dhe zhvillimin e biznesit dhe jo në detyrat e përditshme administrative.