Programi i Rishitjes te Telefonatave

Programi ynë i Rishitësit të Zërit është i orientuar drejt atyre profesionistëve në fushën e telekomit, të cilët dëshirojnë të angazhohen si bashkëpunëtorë me ProTech, por nuk duan të kenë platformën e tyre të dedikuar të ndërprerësve softuerësh.

ProTech ofron komisione të larta për Rishitësit e saj për të gjitha shërbimet e saj me mbështetje të gjerë për klientin përfundimtar. Rishitësit mund të mbajnë marrëdhënie të forta me klientët fundorë, ndërkohë që i lënë ProTech të gjitha aspektet teknike të ndërprerjes së zërit dhe dërgimit të SMS-ve.

company-5