Përfundimi i Telefonatave

ProTech ofron përfundimin A-Z përmes një rrjeti të gjerë partnerësh në të gjithë botën.
ProTech ka rreth 75 ndërlidhje me Nivelin 1, 2, dhe transportuesit me shumicë dhe përfundon mbi 50 milionë minuta në muaj në rrugë direkte dhe gjysmë të drejtpërdrejta. Ne përfundojmë trafikun CLI dhe NCLI me tarifa shumë konkurruese.
Shërbimet tona të përfundimit karakterizohen nga:

  • Linja A-Z me cilësi të lartë me çmimet më të mira
  • Trafik kthimi i disponueshëm për raste të veçanta biznesi
  • Tarifa të personalizuara bazuar në vëllimin tuaj të përkushtuar ditor dhe nevojën për cilësi.
  • Nivele të ndryshme shërbimi për t’iu përshtatur nevojave tuaja: Shitje me shumicë dhe Premium
  • Një për një marrëdhënie e qëndrueshme dhe e sinqertë me klientët
  • Pagesat në kohë