Hosted IP PBX

Një PBX pritës është zgjidhja moderne për nevojat e komunikimit të biznesit. Në vend të sistemeve PBX në premisë, një PBX pritës menaxhohet nga ProTech. Nuk ka pajisje në vend dhe nuk ka nevojë për një ekip të brendshëm për të menaxhuar mirëmbajtjen dhe përmirësimet. Gjithçka që ju nevojitet për të filluar kryerjen dhe marrjen e telefonatave është një kompjuter i thjeshtë dhe një lidhje e qëndrueshme e besueshme në internet.

Hosted IP-PBX Jone (Private Branch Exchange) zgjidhja është ndërtuar rreth platformave me reputacion të burimit të hapur, të cilat bëjnë të mundur që sistemet telefonike shumë të personalizueshme për të lidhur biznesin tuaj. Kjo është një zgjidhje optimale dhe me kosto të ulët për ndërmarrjet e të gjitha madhësive dhe mund të shkallëzohet lehtësisht për të akomoduar rritjen potenciale të shpejtë të kompanive.

Karakteristikat e zgjidhjes së hostuar janë:

  • Numri virtual dhe numrat e brendshëm
  • Sasi e pakufizuar e llogarive SIP
  • Muzike ne sfond
  • Menyja IVR
  • Mesazh mirëseardhjeje
  • Grupi i thirrjeve
  • CDR